Tag Archive: не престанува да ја слика Шевал Сам додека чекат за снимање! (ФОТО)

Таквото пријателство е ретко! Еда Еџе, не престанува да ја слика Шевал Сам додека чекат за снимање! (ФОТО)

Една од нај лубопитните серии во сезоната е Забрането јаболко. Снимање на 4 сезона на серијата, која беше прикажана на телевизијата Фокс, започна во јули. Веќе извесно време, актерите ја снимаат новата сезона. Споделувањето на актерите од сетот ја зголемува…
Read more