Сите видеа

Турска серија Чукај на мојата врата- сезона 2 (ВИДЕО)

Серијата Чукај на мојата врата го имаше финалето на првата сезона во епизодата 39. Веста беше потврдена дека продолжението на оваа популарна телевизиска серија се очекува на 9 јуни. Новата сезона ќе донесе многу промени. Првиот се однесува на денот…
Read more

АТВ ја донесе конечната одлука за серијата Херџаи!

Акинчи може да се даде како пример за овие серии. Серијата, која е фантастична херојска приказна што започна во петокот, 1 јануари, за жал не може да најде силна поддршка од публиката. Од 13-тата епизода, трансформацијата на Акинчи во драмска…
Read more