Cista Ljubov

Криза на серијата Doğduğun Ev Kaderindir (Мојот дом)?

Во претходните денови, турските медиуми напишаа многу за наводната криза на серијата Doğduğun Ev Kaderindir. Според неколку турски медиуми, проблемот се појавил поради главниот актер во серијата. Наводно, Ибрахим Шеликкол одби да продолжи со снимањето на овој проект, поради тензии…
Read more