Мојот Син

Го видовте крајот, но ова е голема вест за обожавателите на „Мојот син“: Ќе се шокирате од новините!

Обожавателите на серијата „Мојот син“ на телевизија Сител го видоа крајот на серијата, односно завршетокот на сезоната кога Ајшеѓул е убиена од Невра, а Појраз полудува. Но, тука не е крајот… барем за турските продуценти. Деновиве на Инстаграм се појави…
Read more

Во петок на Сител, беше последната епизода на Мојот Син кој имаше хорор завршеток.

Што се случи со главниот пар ? Појраз беше човекот во кој се соединија љубовта и омразата, доброто и злото, чесноста и криминалот. Човек кој го допре самото дно на животот, но љубовта кон синчето и љубената Ајшеѓул секогаш го…
Read more

Мојот Син 204 епизода – Крај на Серијата

Videoto e Podole What Is Forex? The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices….
Read more