Author Archive: admin1

Промени во серијата Горка земја

Турската серија Промени во серијата Горка земја полека се приближува до финалето во тековната сезона. Оваа сезона ќе заврши во јубилејната 100-та епизода. Денес пристигнуваат вести за промените во екипата. Се работи за едно заминување и едно засилување. И во…
Read more

Нур Фетахоглу повеќе не сака да игра жена која страда!

Турската актерка Нур Фетахоглу даде ново интервју за турските медиуми. Во него, меѓу другото, зборуваше за нејзините улоги што ги толкуваше, но и за можните нови улоги. Нур истакна дека таа едноставно повеќе не сака да игра жена која страда…
Read more

Серенај Сарикаја има ново момче?!

Нова сензација доаѓа од турските медиуми. Серенај Сарикаја, која неодамна изјави дека богатиот бизнисмен Халдун Демирхисар е само нејзин пријател, беше фотографирана со него на одмор. Подоцна за медиумите беше потврдено дека Серенај и Халдун поминуваат време за време на…
Read more

Турска серија Чукај на мојата врата- сезона 2 (ВИДЕО)

Серијата Чукај на мојата врата го имаше финалето на првата сезона во епизодата 39. Веста беше потврдена дека продолжението на оваа популарна телевизиска серија се очекува на 9 јуни. Новата сезона ќе донесе многу промени. Првиот се однесува на денот…
Read more