Џан Јаман го доби „својот“ сладолед!

Популарноста на турскиот актер Џан Јаман расте и расте, на глобално ниво.
За тоа зборуваат и најновите вести кои ни пристигнуваат од Италија. Џан е многу популарен во таа земја, и таму е неговиот фан-клуб. Членовите на фан-клубот Јаман решија да направат сладолед во чест на нивниот омилен актер. Сладоледот природно го носи неговото име.

Според официјалната група на фан клубот, сладоледот има вкус на мед и ф’стаци. Убав и интересен гест од фановите на Џан. Дали знаете за некој сличен пример? Пишете ни во коментарите.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *