Ханде Ерчел успешна во приватниот и деловниот живот! (ФОТО)

По успешните резултати од серијата Чукај на мојата врата, која го зазеде првото место во генералниот пласман, актерката од серијата Ханде Ерчел, гордо објави фотографии кои го рефлектираат нејзиниот среќен живот.
Актерката на фотографијата среќно позира во градината со нејзиниот татко, ќерката на сестрата Ајлин Мави и нејзините две кучиња. Актерката го отсликува и нејзиниот успех во кариерата, но и среќата во приватниот живот.

Нејзините објави покажуваат дека Ханде брза кон својата внука секогаш кога е слободна за да може да ужива да биде со неа. Додека актерката се обидува да ја ублажи болката поради мајката што ја изгуби минатата година, нејзините придружници можат да видат дека додека со малата Мави, актерката доживуваше сосема поинакви чувства.

Ханде Ерчел привлекува внимание со својот став дека нејзиното семејство е на прво место. Во исто време, нејзиниот деловен живот е многу успешен и таа не страда!

Подолу можете да видите фотографија од Ханда Ерчел со нејзината внука, татко и нивните слатки кучиња

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *