Ханде Ерчел зборува позитивно за Керем Бурсин!

Ханде Ерчел, Керем Бурсин и актерската екипа на претстојната турска серија Сен Чал Капими, се собраа на првото читање на сценариото во Бебек, Истанбул.

Сен Чал Капими е ром-ком драма за страсна лубов помеѓу една млада девојка по име Еда (Ханде Ерчел) и едно младо момче Серкан (Керем Бурсин).

Ханде Ерцел зборуваше позитивно за нејзиниот партнер Керем Бурсин. Таа рече дека „го запознав Керем во моментов. Тој е толку симпатичен и извонреден. Јас сум многу среќна што работам со него “. www.turkishc Celebritynews.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *