Фахрие Евчен има добри вести

Дали славната актерка Фахрие Евчен ќе се врати во серијата? Ова е прашање на кое обожавателите чекаа одговор долго време
Фахрие Евчен, наведувајќи ја пандемијата како причина, даде порака дека сè уште не е подготвена. По учеството во ТВ серијата „Олен Кадар“ во 2017 година, Фахрие Евчен остана настрана од екранот 3 години додека зборуваше за процесот на бременост и се грижеше за нејзиниот син. Сепак, актерката даде и зелено светло да се врати.

Фахрие Евчен даде вести и за нови сериски проекти. Изјавувајќи дека сака да се врати во сценографијата, актерката сериозно ги оценува понудите: „Ми недостасуваше. Не знам колку ќе трае, сè уште ништо не е јасно. Но, гледам, сакам да го сторам тоа. Помина долго време. „Каран исто така порасна, имаме многу малку време, но јас го сакам тоа наскоро“. Фахрие Евчен изјави дека постојано се консултира со својот сопруг за проектите.

Таа ја демантираше веста дека сака 130 илјади ТЛ по епизода од серијата.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *