Тaa беше запрашанa дали има направено естетски интервенции. Актерката Пинар Дениз одговара!

Сите се прашуваат дали Пинар Дениз има направено естетски интервенции. Актерката одговори на овие тврдења велејќи: „Јас не сум направила естетски интервенции. Ни веѓите. Само забите ги направив. Кога бев мала, секогаш се обидував да ги покривам ушите со коса. Но, подоцна сфатив дека немав причина да ги покривам. Бидејќи ушите не ми се големи“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *