Сликите на Туба Бујукусун стануваат многу популарни!

Туба Бујукусун веќе некое време се интересирала за слики. Таа работи дома во својата ателје. Неодамна, Туба Бјајкстан покажа некои нејзини слики на програмата на YouTube.

После тоа, таа доби многу нарачки. Нејзините обожаватели организираа аукција за слики од Туба Бујукусун.

Туба Бујукусун е дипломирана на Факултетот за ликовни уметности на Универзитетот Мимар Синан со голем државен декор и дизајн на костуми.

Следната година, Туба Büyüksütün планира изложба за нејзините слики.
www.turkishc Celebritynews.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *