Серијата Нов живот се соочува со тежок тест!

Следната недела ќе биде клучна за серијата Јени Хајат. ТВ сериите Муцизе Доктор и Бир Заманлар Чукурова се враќаат.
Двете продукции имаа многу ефикасни резултати минатата година.

Жално е што серијата Јени Хајат е во конкуренција на две такви амбициозни серии, но со успешна глума и интерес на публиката за приказната сеуште има шанса серијата да успее.

Главниот актер на серијата Серкан Чајоглу прикажува многу добра изведба. Иако Мелиса Асли Памук е критикувана за недостаток на енергија, хармонијата на двајцата актери изгледа совршено.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *