Седа Бакан за нејзиниот здравствен проблем

Актерката Седа Бакан беше забележана во една од спортските сали во Маслак. По тој повод, таа даде кратко интервју за новинарите.

Актерката призна дека има одредени здравствени проблеми. Седа беше заразена со коронавирус пред шест месеци. Таа немаше сериозни симптоми, но имаше една непријатност. По тој повод, таа го изгуби сетилото за мирис. Тие би рекле, ништо необично за овој непријатен вирус. Сепак, дури и по шест месеци, сетилото за мирис на Седи не се врати! Тоа е проблем за неа, дури ја иритира, рече актерката.

Како што истакна Седа Бакан, ќе мора да побара медицинска помош поради овој здравствен проблем. Таа само се надева дека ништо не е посериозно, го заврши популарната актерка овој разговор со припадниците на медиумите. После оваа изјава, обожавателите ширум светот и посакаа лесно и брзо закрепнување. Желби, на кои и ние се приклучуваме на овој начин.

By: Milt-TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *