Промена во серијата Последно лето

Турската серија Последно лето доживеа промена.
Промената не се однесува на актерската екипа, туку на режисерот. Бурак Арлиер ја напушти таа позиција и повеќе не работи на проектот од серијата Последно лето. Наместо тоа, Семих Багчи ќе ја заврши работата. Багчи беше втор режисер на оваа серија досега. Кога станува збор за новата сезона на серијата, таа веќе беше најавена порано. Сепак, како што велат луѓето од продукцијата, тие ќе чекаат на крајот на оваа сезона, па затоа ќе проценат. Во зависност од рејтингот на серијата, ќе зависи и нејзината иднина. Во случај на добар рејтинг до крајот на оваа сезона, ќе добиеме нова сезона на проектот.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *