Промена во серијата на Марија и Мустафа

Турската серија на Марија и Мустафа започна во новата сезона на почетокот на септември.
Серијата претрпе промена на снимањето. Промената не се однесува на актерската екипа, туку на смената на режисерот. Поранешниот директор Фарук Тебер ја напушти таа позиција. Фарук сепак ќе остане да работи на овој проект, но како координатор на целото снимање.

Во моментов се водат преговори за тоа кој ќе го наследи Тебер како директор. Според последните информации, најблиску до таа позиција е Бахадир Инце. Сè ќе се реши многу брзо, а снимањето на кадрите во оваа серија ќе продолжи.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *