Проблеми и во серијата Забрането јаболко!

Настаните меѓу ликовите Шахика, Ендер и Јилдиз не ја привлекуваат публиката како порано… Намалувањето на рејтингот на Забранетото јаболко веќе кажува дека приказната започна да ја досадува публиката. Продуцентскиот персонал на серијата често иновира во приказната. Со пропустот на времето, улогите се менуваат одеднаш, приказната отстапува на многу поинаква рута. Сепак, посакуваното зголемување на интересот сè уште не се случува. Која е причината за ова?

Сина Кологлу, еден од колумнистите на „Милијет Кад“, во својата колумна денес се осврна на проблемот во серијата „Забрането јаболко“. Постојат цртани ликови во серијата Забрането јаболко и овие ликови сега имаат потешкотии да ја фатат публиката.

„Постојат многу психолошки драми. Всушност, нема многу такви серии. Постојат „психолошки“ серии составени од многу „цртани“ ликови. Проблемот произлегува од тука. Јаболкото е забрането!

„Забрането јаболко“ беше на списокот на домаќинства. Не повеќе. „Најдете куќа за таа Шахика. Од дното до дното со Ендер. Тие рекоа: „Господине сега“. Почна да се повторува. Да речеме симптомите на долго заболување на коленото “.

Во серијата Забрането јаболко, 107. нова епизода ќе се емитува во понеделник, на 19 април. Рејтингот на новите епизоди е исто така многу лубопитен. Подолу можете да го погледнете првиот трејлер од новата епизода.

https://televizyongazetesi.com/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *