Појраз разочаран – тимот на серијата го одбегна за играното продолжение

Продуцентите ги бојкотираа, Појраз и Ајшеѓул не се дел од филмот за „Мојот син“

Поради успехот што го доживеа турската мафијашка драма “Мојот син”, продуцентите решија оваа сезона да снимат игран филм како продолжение на серијата.

Она што ги зачуди гледачите и фановите на серијата е што во играното продолжение ги нема главните актери, Илкер Калели алијас Појраз и Бурџин Терзиоглу алијас Ајшеѓул. На една прес конференција во турски универзитет, Појраз објасни за неговото отсуство од филмот :

– Не ни знаевме дека се планира да се снима таков филм. Никој не ни кажа, никој не нѐ праша што размислуваме околу тоа. Јас и Бурџун, односно Ајшеѓул, имавме недоразбирања со целиот тим уште за време на снимањата на серијата “Мојот син”. Многу лоши работи ни беа кажувани уште тогаш, но никогаш не излеговме во јавност да објавиме или набедиме некого, само поради фактот што бевме дел од таа серија и сакавме да ги испочитуваме гледачите.

Не сакавме гледачите и фановите да се заморуваат со проблемите кои ги имаме со продуцентите. Затоа и молчевме, ја почитувавме професионалноста, принципите на работата. Но, за едни такви луѓе кои не гледаат друго освен пари, не знам што би кажал. Со едно вакво непочитување кон нас, ми се урнува целата слика за мојот лик Појраз. Вложив премногу во тој херој, но продуцентите успеаа да го убијат тоа во мене – објаснува актерот.

Videoto e Podole
What Is Forex?
The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices. In terms of volume of trading, it is by far the largest market in the world, followed by the Credit market.


Check out the video below:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*