Откријте интересни работи што не ги знаете за Бариш Ардуч, главниот актер во “Вљубениот Ерген” (ФОТО)

Бариш Ардуч е познатиот турски актер кој ги грабнаа срцата на сите лубители со неговата улога во турската серија ” Вљубениот Ерген “. Да се потсетиме на некои од неговите постапки и да разбереме уште повеќе работи во врска со неговиот живот.

Неговиот талент е пеењето. Не е тешко да се разбере дека освен добар актер, Барис е исто така многу талентиран пејач. Само барајте го неговото име на интернет и ќе се појават некои песни и соработки.
Тој многу го сака да направи “Селфи”
Еден човек со таква фигура и смеа сигурно многу би сакала да направи “Селфи”, бидејќи тој изгледа убаво во секоја можна позиција. Најзасегнати се оние селфи со пријателите и кучињата.Тој сака многу животни и прави добротворни цели
Актерот не разликува кое животно повеќе го сака мачка или куче, бидејќи во секој момент ја изразува својата љубов кон нив. Тој е исто така еден од донаторите на здружението “Свет без рак”.
Тој обожава фудбал и е фан на Фенербахче
Фудбалот не е еден од неговите најсилните точки, ова јасно го покажува тимот кој тој го избрал да го поддржи. Дури и во едно интервју тој изразил дека е засрамен и да го облече дресот или шалот на овој тим.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *