Откриено е зошто Каја се врати во серијата Забрането јаболко!

Во серијата Забрането јаболко емитувана на ТВ Фокс во понеделник навечер, на публиката и се приредува уште едно изненадување. Овој пат, ова е изненадување што скоро сите го поздравуваат! Затоа што се враќа името што најмногу го растажија оние што ја гледаа серијата! Бариш Килич, имено Каја, се враќа!

Меѓу оние што отидоа од Забранетото јаболко, имаше две имиња на кои публиката најмногу им беше жал за разделбата, Каја и Керим. Заминувањето на Керим-Гахан Алкан, исто така ја вознемири публиката.

Едната беше нецелосна уболв на Јилдиз, другата беше нецелосна Лубов на Ендер. Не знам дали Керим се враќа, но Каја се враќа! Дури и гласината дека Каја ќе се врати ги возбуди социјалните мрежи.

Сега сите со нетрпение очекуваат како Каја повторно ќе биде вклучен во серијата. Патем, со објавувањето на 106. епизода од серијата, се чини дека ова прашање делумно одговори!

Хасан Али на судот за развод, го покажува Ендер како сведок, и работите се менуваат на судот! Додека Ендер сведочи против Шахика, таа планира да се ожени со Хасан Али.

Шахика има поголем план да го сруши овој план! Сфаќајќи дека е пред малтретирање, Шахика ќе игра на лубовната картичка! Таа му рече на една личност по телефон: „Ми требаш“. Веќе е разбрано дека оваа личност е Каја!

Каја ќе се врати на барање на неговата сестра Шахика. Она што ќе го стори Ендер, која е пред брак со Хасан Али, во оваа ситуација е прашање на лубопитност! Да видиме дали идеите и плановите на Ендер се менуваат кога ќе го видиме Каја, лубовта на нејзиниот живот и таткото на нејзиниот син? Дали двајцата лубовници ќе продолжат таму каде што застанаа, дали овојпат ќе бидат противници? Ќе гледаме и ќе видиме …

https://televizyongazetesi.com/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *