Онур Бујуктопчу се враќа на ТВ екраните, но не во сериите

Актерот Онур Бујуктопчу веќе долго време не сме го виделе во ТВ серии.
Во едно од интервјуата што го даде неодамна, Онур истакна дека новите серии едноставно не се негов стил и затоа не прифаќа улоги во нови проекти. Ние сепак ќе имаме можност да го гледаме Бујуктопчу на ТВ-екраните од есен, но не во која било од сериите или филмовите. Актерот стана водител на кулинарска шоу програма наречена Гелиним Мутфакта.

Кулинарското шоу се емитува на турскиот канал Д, а очигледно ќе треба да го чекаме Онур во серијата. Барем додека не му се појави интересна понуда.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *