Озџан Дениз физички ја малтретира поранешната сопруга во новата серија! (ФОТО)

Дениз ќе се појави во новата серија на дигиталната платформа Gain. Тој ќе глуми човек во овој проект кој физички малтретира, па затоа ја тепа неговата сопруга! Заплетот на оваа серија веројатно ќе разниша многумина, но има една навистина неверојатна информација поврзана со овој проект. Фејза Актан, поранешна сопруга на Озџан, која го обвини за семејно насилство во реалниот живот, ќе го толкува ликот на сопругата на ликот на Дениз. Значи, Озџан Дениз, односно ликот што го игра, навистина физички ќе и нанесе насилство на Фејзи, односно нејзиниот лик, во серијата. Судскиот процес во приватниот, реалниот живот за насилството што Озџан Дениз наводно го извршил врз Фејз продолжува …

Имаше и фотографии од сетот на таа нова серија кои ја потврдуваат самата акција … Погледнете и уверете се.

By: Milt-TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *