Озан Гувен заврши на операција на мозокот!

Тешка година за актерот Озан Гувен.
Според официјалните информации, Озан паднал дома и ја повредил главата. Тој претрпел повреди на главата и имал зашиени 6 конци во една од приватните клиники. Сепак, ова е само почеток на неволјите. Како што се испостави, Озан бил во опасност од крварење и морал да биде подложен на итна операција на мозокот. Според медиумите во Турција, актерот навреме побарал помош од лекар и спречил можни последици.

За среќа, сè заврши добро, Гувен се чувствува добро, а во следниот период ќе замине на одмор на море, каде ќе го продолжи закрепнувањето.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *