Ова е вистински фан на Џaн Јаман! (ФОТО)

Шпанската обожавателкна Џан Јаман дојде во Турција, гордо покажувајќи свежа тетоважа со името на нејзиниот омилен актер.
Потсетиме дека нејзината куќа е украсена внатре и надвор со портрети на Џан Јаман. Не е изненадувачки што првото нешто што обожавателката го направи за време на нејзиното пристигнување во Турција беше трчање на снимањето на серијата Господин погрешен.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *