Нова промена во серијалот „Забрането јаболко“

Пред неколку дена пристигнаа добри вести за сите оние кои ја следат серијата „Забрането јаболко“.
Емитувањето на серијата, кое беше паузирано како и сите останати, како резултат на епидемијата на коронавирус, продолжува. Продолжението на емитувањето и новите епизоди, исто така, донесуваат одредени промени во серијалот, поточно во актерската екипа. Илбер Ујгар Кабоглу кој го играше ликот на момчето Емир во серијалот веќе не е дел од проектот. Арда Адил Гирген ќе го замени во иднина.

Младиот Арба досега глумеше во две серии, Meleklerin Aski (2018) и Yüz Yüze (2017).

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *