Најпопуларните турски актери на Инстаграм

Турските актери, како и скоро сите јавни личности ширум светот, се активни на социјалните мрежи. Социјалната мрежа Инстаграм полека станува најпопуларна меѓу нив.

На Инстаграм има многу генерации, има се повеќе профили и стана многу авторитативно кога станува збор за популарноста на не само актерите, туку и на другите јавни личности. Со негова помош, досега непознати или малку познати луѓе се пробија и станаа, како што народски се нарекува, влијателни. Бурак Озчивит беше најпопуларниот турски актер за многу години. Многумина веруваат дека и денес е исто, но бројките на социјалните мрежи го кажуваат спротивното.

Дамата, актерката Ханде Ерчел, има најмногу следбеници на Инстаграм кога се во прашање турските актери. Неговиот официјален профил го следат 20,7 милиони луѓе. Ханде објави 482 објави на неа. На фотографиите и кратките видеа, Ерчел објави детали од серијата, од сетот, рекламни фотографии за Ноктурно и други компании. Актерката со задоволство сподели фотографии со нејзината сестра и малата Мави, кои фановите со задоволство ги прифатија и им се допаднаа. Покрај тоа, Ханде Ерцел повеќе пати ја потенцираше својата loveубов кон животните и кучињата. На профилната фотографија на таа социјална мрежа, Ханде направи селфи со црно-бела мачка. Актерката следи вкупно 385 лица и редовно ги коментира фотографиите на својот колега Керем Бурсин.

Најпопуларните турски актери на Инстаграм
Турските актери, како и скоро сите јавни личности ширум светот, се активни на социјалните мрежи. Социјалната мрежа Инстаграм полека станува најпопуларна меѓу нив.
Вести 18 април 2021 година 0 Додади во списокот за читање
На Инстаграм има многу генерации, има се повеќе профили и стана многу авторитативно кога станува збор за популарноста на не само актерите, туку и на другите јавни личности. Со негова помош, досега непознати или малку познати луѓе се пробија и станаа, како што народски се нарекува, влијателни. Бурак Озчивит беше најпопуларниот турски актер за многу години. Многумина веруваат дека и денес е исто, но бројките на социјалните мрежи го кажуваат спротивното.

Дамата, актерката Ханде Ерчел, има најмногу следбеници на Инстаграм кога се во прашање турските актери. Неговиот официјален профил го следат 20,7 милиони луѓе. Ханде објави 482 објави на неа. На фотографиите и кратките видеа, Ерчел објави детали од серијата, од сетот, рекламни фотографии за Ноктурно и други компании. Актерката со задоволство сподели фотографии со нејзината сестра и малата Мави, кои фановите со задоволство ги прифатија и им се допаднаа. Покрај тоа, Ханде Ерцел повеќе пати ја потенцираше својата loveубов кон животните и кучињата. На профилната фотографија на таа социјална мрежа, Ханде направи селфи со црно-бела мачка. Актерката следи вкупно 385 лица и редовно ги коментира фотографиите на својот колега Керем Бурсин.

Веќе споменатиот Бурак Озчивит е на второто место според бројот на следбеници на Инстаграм кога станува збор за турските актери. Неговиот официјален профил го следат 17,1 милиони луѓе ширум светот. Интересно е и тоа што Бурак следи само 57 профили на таа социјална мрежа. Меѓу тие 57 беше и профилот на неговиот наследник. Бурак и неговата сопруга Фахрие Евчен создадоа профил на Инстаграм за малата Каран, кој секако го водат. Профилот на Каран Озчивит го следат 211 илјади луѓе, а тој ги следи само неговите родители. Ова прекрасно мало момче го прослави својот втор роденден пред три дена. Токму на тој профил беа пронајдени голем број слики од тој настан.

Покрај Ханда и Бурак, внимателно беше следен и профилот на Неслихан Атагул. Актерката беше главна звезда и се покажа како најзаслужна за добриот рејтинг на серијата ќерка на амбасадорот. По нејзината болест и заминувањето од тој проект, гледаноста на серијата значително падна. Нејзиниот официјален профил го следат 11,7 милиони луѓе, а актерката досега објавила 551 објава. Неслихан следи 619 други профили од неговиот профил на Инстаграм. Чекор по број на придружници, таа е придружувана од г-ѓа Озчивит. Фахрие Евцен Озчивит е можеби најактивната од споменатите актери и актерки досега. Таа објави 921 објава на нејзиниот официјален профил, а ја следат 11,6 милиони луѓе. Фахрија следи 224 нарачки.

Демет Оздемир е актерка која ја следат повеќе луѓе отколку Фахрија Евчен, но исто така е и многу поактивна. Официјалната сметка на убавата Демет на оваа социјална мрежа ја следат 12,7 милиони луѓе. Актерката објави дури 1.651 објава на својата официјална сметка. Интересно е фактот дека оваа дама е единствената турска актерка која е придружувана од популарниот српски актер Милош Биковиќ. Очигледно, овој одличен актер не остана имун на шармот и шармот на познатата турска актерка. Оздемир следи 986 сметки од неговиот профил.

By: Milt-TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *