Мурат Јилдрим направи гест испраќајќи капа и кошула до своите фанови!

Познатиот актер Мурат Јилдрим, по пауза од 3 години, се врати во сериските сетови со Рамо. Поради пандемијата на коронавирус, серијата не е снимена веќе 3 месеци. Повторното снимање се очекува да започне во август. Сепак, приказната за серијата ќе се промени. Некои актери ќе заминат, а снимките ќе продолжат во Истанбул наместо Адана.

Мурат Јилдирим презема чекори за нормализација во овој период кога серијата е во пауза. Актерот ја покажува својата среќа и со сопругата Иман Елбани на објавите на социјалните мрежи. Интересно барање од неговите обожаватели пристигна кај Мурат Јилдрим, кој ја објави својата фотографија со сопругата минатиот месец.

Еден од неговите обожаватели ја пренесе својата капа и на друг му се допадна маицата на неа и му ја испрати на славниот актер со порака. Мурат Јилдрим им направи гест на своите двајца следбеници и им испрати капа и маица.

Неговите следбеници му оддадоа благодарност на славниот актер за овој гест.

https://televizyongazetesi.com/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *