Мелиса Асли Памук во врска со фудбалер?

Турските медиуми се повеќе пишуваат за наводната врска помеѓу актерката Мелиса Асли Памук и фудбалерот Огужан Озјакуп.
Информацијата дојде од повеќе извори, но сè уште нема официјална потврда. Новинарите вчера го забележаа Огужан во областа Етилер и не се двоумеа да го запрат и да му постават прашања. Се разбира, повеќето од прашањата се однесуваа на неговиот однос и наводната врска со Мелиса. Сепак, младиот човек одби да одговори, велејќи дека не сака да зборува за неговиот личен живот.

Актерката се уште не се огласила по ова прашање, па останува да видиме дали има вистина во овие тврдења на турските новинари.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *