Мајк Тајсон доби понуда за кратка улога во еден турски проект

Продуцентите на новиот турски филм, кој треба да се снима, дојдоа до необична идеја.
Идејата дека некои од славните се гости во филмот не е нова, но е дека поканата за турскиот филм ја доби американскиот боксер Тајсон. Продуцентите Бегум Биргорен и Али Атај му понудија на Мајк Тајсон улога во нивниот нов филм насловен Осман Секиз. Улогата е кратка, Тајсон би се појавил во филмот само две минути. Без оглед, Мајк доби понуда во висина од 350 илјади евра за појавување во овој проект.

Боксерот не е ништо чудно да се појавува во филмови, серии и реклами од разни продукции. Досега тој не се појави во турските проекти и еве можност да го смениме тоа. Мајк сè уште не ја коментираше оваа понуда.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *