Лубовна поза на Озга Гурел и Серкан Чајоглу (ФОТО)

Многу се зборува за хармонијата на двојката Озга Гурел и Серкан Чајоглу. Во принцип, две познати имиња кои го живеат својот живот далеку од камерите, често доаѓаат до израз поради нивната неодамнешна серија. Последниот пост што дуото го објави на Инстаграм беше фотографија од нивната среќа.
Озге Гурел и Серкан Чајоглу се вратија од снимањето на ТВ серијата и ги споделија своите среќни моменти со своите следбеници на Инстаграм една вечер во нивниот дом. Среќата на двајцата се рефлектира на нивните лица.

Озге Гурел, наместо да пишува какви било белешки на фотографијата, само се задоволи со емоџи со црвено срце.

Еве еден пост

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *