Критика на глумата на Туба Бујукустун

Светската Звезда Туба Бујукустун игра многу улоги многу години. Тоа е едно од најважните имиња кога станува збор за ширење турски серии во странство.
Туба Бујукустун, која има милиони обожаватели, беше гостин актер во серијата наречена Menajerima Ara.

Сина Кологлу, една од колумнистите на „Милијет Чаде“, која напиша преглед на серијата, даде изјава каде ќе се дискутира за Туба Бујукустун.

Во својата статија, Сина Кологлу ги даде следниве детали:

Во првата епизода беше Туба Бујукустун. Нејзината глума преминува од локална во универзална глума “. Нејзината глума во филмот „Jејмс Бонд“ гледа во естетиката на која ќе и биде подложена, бидејќи во спротивно ќе се смета за стара и нема да може да ја преземе улогата.

Реалноста и фантазијата се мешаат. Дури и дома, „Се прашувам дали му се случила таква работа на Туба?“ Кога ќе ме прашаат, грдо е да ја кажам вистината.

„Бујукустун прифаќа дека е естетски привлечна поради својата улога, но нема естетика. Не мислам дека нејзината глума е претерана, но на крајот стана „Звезда на серијата“ и има светска репутација. И важно е дека таа се согласи да игра улога во оваа продукција, бидејќи можеше да се повлече и да не се појави. „

Некои гледачи може да помислат дека она што се случи во серијата може да биде реално со помислата дека ја играла Туба Бујукустун. Дали мислите дека Туба Бујукустун се однесува претерано или не? Дали мислите дека познатата актерка е добра или просечна актерка? Одлуката останува на нашите читатели.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *