Крај за серијата Алев Алев пред да се испланира?!

Според Бирсен Алтунтас, финалето на оваа серија ќе биде порано од најавеното. Првиот план беше серијата да има финале во епизодата 30. Сепак, во последните неколку епизоди, рејтингот на оваа серија падна, што доведува до крајот да биде порано. Официјално е потврдено дека последниот датум е поместен, но не до кој ден. Како што стојат работите во моментов, последната епизода од серијата ќе биде епизодата 26. Значи, до крајот на оваа серија, ни преостануваат уште три епизоди.

Заплетот на серијата се базира на животот на три жени, кои живеат во различни средини. Го следиме секојдневниот семеен живот полн со насилство, правда и убавина. Животите на овие жени се вкрстуваат по огромниот пожар на местото каде што беа сите три истовремено … Улогите во оваа серија ги толкуваат Хазар Ергучулу, Дилан Чичек Дениз и Демет Евгар. Серијата е во продукција на Ај Јапим.

By: Milt-TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *