Кога ќе се сретнат Шевал Сем и Еда Еџе, дали се однесуват како Ендер и Јилдиз?

Ако серијата Забрането јаболко е една од најпопуларните и забавни продукции на екранот, има две имиња што ја обезбедуваат популаритетот. Еда Еџе, која ги игра Јилдиз и Шевал Сем со ликот на Ендер … И покрај контрастите на овие два лика, нивната соработка ја оживеа серијата.

На публиката и се допадна и зголемувањето на импровизираните сцени во серијалот. Овие два лика на забрането јаболко, кои фатија голем подем во својата трета сезона, не паѓаат од рејтинг.

Шевал Сем одговори на прашања од неговите следбеници. Таа беше запрашана дали ликовите во Забранетата јаболко ги правеле гестовите што ги правеле кога се придружиле со Еда Еџе.

Ова прашање, што е во главите на многу луѓе, всушност сакаше да каже дали и двајцата актери биле под влијание на нивните ликови и се однесуваат како тие ликови во нивниот секојдневен живот.

Шевал Сем одговори: „Не. Луѓето таму се Ендер и Јилдиз. Но, ние сме Еда и Шевал.Но, ние се смееме многу за некои работи. Се смееме многу за некои работи што ги поминуваме во сетот. Како и да е, многу се смеам. Еда; е многу смешна, многу интелигентна, многу слатка пријателкка, многу добра пријателка. Јас сум многу среќна што ја познавам. Исто така е забавно да се игра со неа. Се чувствувам многу среќна со неа. Но, ние сепак остануваме ние самите. Јас не сум Ендер, ниту таа Јилдиз. Са секој случај јас не можам да бидам Ендер. Ендер е жена вештерка.

Велејќи дека не потрошила многу пари за облеката, Шевал Сем потсети дека има ситуации кога парите дадени на квалитетен производ можат да бидат многу поекономични. Актерката изјави дека ги следи и попустите и нема посебна опсесија на марката.

Шевал Сем, кој обрнува внимание на ткаенината, дизајнот и бојата на облеката, објасни дека избрала такви производи.

„Јас не одвојувам многу буџет за мојата облека. „Не ви требаат многу пари за да се облечете добро.“, Рече Шевал Сем, која има разумен буџет.

Таа додаде дека наместо да им дава непотребни пари на облеката, таа им помогнала на разни организации да ги заштитат животните што ги поддржува.

https://televizyongazetesi.com/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *