Киванч Татлитуг има ново теренско возило (ФОТО)

Според таблоидот Takvim KivanC, Татлитуг одлучил да купи нов џип за 750 илјади турски лири.

Автомобилот во кампот, кој повеќе личи на воен камион, е целосно автономен, а батеријата му се полни за време на возењето. Исто така, има соларни панели.

Потсетуваме дека Киванч сака да се одмара во кампови со пријателите, особено со Чагатај Улусој. За вакви видови одмори, тој веќе има неколку автомобили како Шевролет и Ренџ Ровер.

За управување со ваков вид моторни возила, потребна е возачка дозвола од Ц категорија, што значи за камиони.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *