Керем Бурсин откри што работел пред да стане актер

Во своето последно интервју, турскиот актер Керем Бурсин откри што правел пред да стане актер.
Како што вели, сменил многу работни места. Извесно време работеше во теретана, каде беше задолжен за хигиена и чисти крпи. Потоа работел како возач, келнер, а некое време дури и ги миел тоалетите. Изненадувачки е и тоа што актерот, поради околностите, ја прифати улогата во проектот Чукај на мојата врата.

На почетокот на годината, тој планираше службено патување во САД, но епидемијата на коронавирус ги наруши сите планови. После тоа, тој доби понуда за улога во серијалот Чукај на мојата врата, што ја прифати. Одлуката да се прифати улога во овој проект се покажа како одлична. Керем и целата серија бележат подобри резултати и расте популарноста.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *