Кариерата на Серкан Чајоглу е во пораст

Актерскиот развој на славниот актер Серкан Чајоглу е за восхит. Актерот, кој се појави на екранот со различни улоги по ликот на Рафаел во ТВ серијата „Кузеј Гунеј“ во 2012 година, привлече големо внимание од масите како Ајаз Динчер во серијата „Кираз Мевсими“.
Серкан Чајоглу, во Кираз Мевсими, покажа голем развој на кариерата со својата сакана Озге Гурел, за која сè уште е врзан со голема убов. Двајцата лубовници учествуваа во различни улоги и секогаш победуваа со своите успешни настапи.

Серкан Чајоглу беше воодушевуван и со ликот на Ајаз во романтичната хумористична серија, но без влијание на оваа улога успеа да игра различни ликови во неговите следни проекти. Во овој момент, Серкан Чајоглу, исто така, остава силен впечаток со улогата на војник во серијата Јени Хајат. Јени Хајат претстави тест за актерот за тоа како би соработувал со неговите партнери Мелиса Асли Памук и Нилпери Сахинкај. Како што можеме да видиме, актерот успешно го положил овој испит.

Сина Кологлу, една од писателите на Милилиет Каде, има слично гледиште и го пофали Серкан Чајоглу со следниве зборови: „Од каде тој! ‘Тој се ослободи од ликот во Кираз Мевсими и можеше да игра во многу различни улоги. Многу важно. Тие разговараа за Серкан Чајоглу. Тој можеше да остане само „Ајаз“ и да ја продолжи „романтичната комедија“. Но, тој се соблече и стана „Каја Улген во серијата Бор“ и незаборавниот Цихангир Тепели во серијата „Халка“. Сега тој е војник во пензија во улога на заштитник, кој паѓа во комплицирани односи. Ова се нарекува само-подобрување “.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *