Кадир Догулу сака да работи со неговата сопруга

Турскиот актер Кадир Догулу даде кратко интервју за турските медиуми.
Меѓу другото, тој се осврна и на теми поврзани со можни работни места во иднина. Кадир истакна дека би сакал да работи со својата сопруга во иднина. Поточно, дека би сакал тој и Неслихан Атагул да бидат заедно на сцената, а жанрот на серијата да биде комедија.

Актерот додава дека неговата сопруга е многу забавна и позитивна личност. Комедијата е жанрот што Неслихан би го изнел најдобро, заклучи Догулу. Дали сакате да ги видите Кадира и Неслихан на сцената заедно? Пишете ни во коментарите.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *