Несрин Џавадзаде, одлично тацнува со црвен фустан! (ВИДЕО)

Актерката, со ликот на Шахика, објави и фотографии и видеа од снимањето на постерите.

Несрин Џавадзаде, која не можеше да продолжи со својата брзина, исто така ги објави моментите кога танцуваше …

Актерката со црвен низок фустан и црвени чевли, беше ценета за нејзиниот танц, како и шегите.https://televizyongazetesi.com/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *