Есра Билгиќ доби многу понуди – среќен крај на серијата Рамо?!

Актерката Есра Билгиќ воодушеви многумина со улогата во турската серија Рамо.
Тој проект полека завршува, па продуцентите трчаат по понуди за новата улога на оваа одлична актерка. Есра Билгиќ е многу барана и добива понуди на дневна основа. Пред неа е тежок избор, да најде што најмногу ќе и одговара, но и улога што ќе и овозможи да напредува во кариерата. Нејзината улога во серијата Рамо е нејзината голема отскочна штица за иднината.

Кога станува збор за таа серија, Бирсен Алтунтас пренесе добри вести. Според нејзините пишувања, серијата Рамо во која Есра Билгиќ игра важна улога ќе има среќен крај.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *