Елчин Сангу за неговата нова серија

Елчин Сангу, која се појави на насловната страница на септемврискиот број на списанието L’Officiel, даде живописна изјава во нејзината нова серија „Iyi Gunde Kotu Gunde“. Главната актерка ќе глуми со Озан Долунеј и Јасемин Ален
Селин Атинац работеше на стајлингот на убавата актерка, која дојде пред објективот во костуми кои ја отсликуваат модата есен-зима 2020-2021 година, додека Бесте Зејбел се фотографираше, а Баглан Кескин го спроведе интервјуто. Познатата актерка се подготвува да се врати на екранот со ликот на Лејлаа и е многу возбудена за својот нов проект. Елчин Сангул во својата изјава даде извонредни пораки за нејзината серија. Таа рече: „Сакам да се смеам и да се забавувам, така што нештата како „Iyi Gunde Kotu Gunde“ ме прават да се смеам и да се вклопам во мојата животна енергија“. Вие нема да го гледате класичниот лубовен триаголник, туку триаголникот создаден од случајностите на животот. Секој лик во нашата серија има под-приказна и ќе ја видиме со време. Што е најважно, во оваа серија всушност нема негативни ликови. ”

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *