Еве што им пречеше на гледачите во новата серија Девојка на прозорецот

Серијата Девојка на прозорецот има ветувачки заплет.
Една работа, сепак, многу им пречеше на гледачите во Турција. Нема никаква врска со актерите или заплетот. Гледачите се целосно незадоволни од начинот на работа на камерата за време на снимањето. Некои дури побараа од продукцијата да се врати во нормално снимање. Големиот проблем, според нив, е прекумерната употреба на ефектот на зумирање.

Засега е непознато дали Онур Гувенатам и управата на ТВ-каналот Д ќе ги слушаат нив. Сепак, ова не е грешка, туку иновација што режисерите ја воведоа со цел да го подобрат изразот во заплетот на серијата. Нешто што очигледно не им се допадна на гледачите.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *