Еве каде се на одмор Ханде Ерчел и Керем Бурсин! (ФОТО)

Звездите од серијата Чукај на мојата врата се на заслужен одмор. Минатата сабота беше финалето на сезоната на овој проект.
Крајот на првата сезона на серијата беше во епизодата 39, а серијата ќе продолжи во јуни. Во текот на летото се очекуваат уште десетина нови епизоди. Планот е серијата да заврши на почетокот на септември во или околу педесеттата епизода. Како сето тоа ќе се одвива, останува да видиме.

Ханде Ерцел и Керем Бурсин ќе останат во исклучително убава средина во наредниот период. За време на нивниот одмор тие одлучија да посетат егзотична дестинација. Тие моментално се наоѓаат на Малдивите, каде уживаат во шармот на природата на оваа навистина одлична дестинација за одмор. Турските медиуми во голем број известуваа за нивниот одмор на Малдивите. Следното е мало исекување на весникот.

By: Milt-TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *