Дилара Аксујек и Џејхун Менгироглу раскина

Раскина уште една позната турска двојка.
Овој пат тоа е актерска двојка, Дилара Аксујек и Џејхун Менгироглу. Откако пишуваше во турските медиуми и разни шпекулации, Дилара реши да зборува за таа тема и да ги отстрани сите сомнежи. Таа потврди дека навистина раскинале со Сејхун и дека повеќе не се во врска.

Дилара е позната од серијалите Merhamet, Adi Mutluluk, Muhtesem Yüzyil: Kösem i Istanbullu Gelin. Нејзиното поранешно момче Џејхун Менгироглу се појави во сериите Ruya и Paramparca.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *