Демет Оздемир има ново момче?!

Според турскиот таблоид „Таквим“, актерката Демет Оздемир повторно е во лубовна врска.
Таа информација денес ја пренесоа други медиуми, повикувајќи се на Таквим. Во текстот на тој таблоид се вели дека информациите дошле од извор близок на актерката. Демет наводно е во врска со поранешното момче на славната блогерка Дујга Озаслан, Бариш Тајнал Демирига. Оздемир досега не се огласи по тој повод и останува да видиме дали има вистина во сето ова.

Дујгу стана интернет-звезда во Турција благодарение на видеата за шминката, но и за начинот на живот. Таа е една од најпопуларните блогери во таа земја.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *