Датумот на емитување на серијата Ариза е познат

Новата серија „Ариза“ со Толга Сариташ и Ајча Ајсин Туран во главните улоги ќе се сретне со публиката во недела на 13 септември. Објавен е и постер од серијата што ги брои деновите кога ќе биде објавен.
Дуото, кое остава силен впечаток со својот став на плакатот, ќе бидат херои на страсна, но подеднакво невозможна лубов. Серијата со нетрпение се чека и добива позитивни коментари на социјалните мрежи.

Толга Сариташ ќе се појави како Али Риза, искрен човек кој е посветен на своето семејство и кој својот живот го посвети на најблиските. Ајча Ајсин Туран ќе ја претставува успешната докторка Халида, која се обидува да се држи настрана од мрачниот свет на нејзиниот татко.

Серијата „Ариза“, која ќе се емитува на Шоу ТВ во недела на 13 септември, го одзема здивот со својата приказна за неверојатно темпо и моќни имиња!

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *