Вака изгледа сега “Лукас” како 46 годишен!

“Клон” беше еден од најпопуларните серии. Изграденa на убава драма, која исто така се занимава со научниот феномен на клонирање, доведе голем број гледачи да го гледат до последната епизода со љубопитност . Сигурно дека не сте ги заборавиле протагонистите од оваа серија. Мурило Беничи, кој ни стана познат со улогата на “Лукас”, каде што е еден од главните актерите во серијата кој направи голема возбуда за јавноста. Актерот е роден на 13 јули 1972 година, па сега тој има 46 години. Поминаа многу години од емитувањето на оваа серија, а “Лукас” претрпе многу промени во својот изглед. “Лукас” е оженет со познатата бразилска актерка Дебора Фалабела, која во серијата играше улогата на неговата ќерка, Мел.
View this post on Instagram

LOVE LOVE LOVE. IMPERDÍVEL. TEATRO VIVO

A post shared by Murilo Benício (@murilobeniciooficial) on

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *