Бурак Озџивит и Фахрие Евџен инвестираат во иднината

Една од најпознатите турски парови, Бурак Озџивит и Фахрие Евџен размислуваат за иднината и добро инвестираат.
Како што е познато, златото е најбезбедна инвестиција. Ова е исто така причината зошто Бурак и Фахрије месечно купуваат залихи од злато и златни монети и ги чуваат во сеф во банка. Тие го прават сето ова за да го обезбедат својот син за иднината, како што велат тие. На тој начин, нивниот син Каран веќе ќе има добра основа со текот на годините, и може да се каже дека е вистинско мало богатство.

Покрај златото, парот е активен и на други пазари. Тие прават големи инвестиции во недвижнини и скапоцености.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *