Бременоста убаво и стои! Синем Кобал во ново издание (ФОТО)

Познатиот пар Синем Кобал и Кенан Имирзалиоглу, кои се венчаа во мај 2016 година, ги бројат деновите кога ќе станат родители. Актерката, која е бремена 7 месеци, не се изложуваше премногу на јавноста.
Нејзините обожаватели дознаа повеќе за нејзиниот нов изглед од магазинот каде беше фотографирана со нејзиниот сопруг Кенан Имирзалјоглу во розов породилен фустан. Од фотографијата, исто така, гледаме дека парот се однесува одговорно и носи маски поради Ковид 19, како и дека Кобал и Имирзалјоглу изгледаат малку изненадени од оваа неочекувана фотосесија.

Актерката неодамна објави фотографија на социјалните мрежи на која се гледа само своето лице. Овој пат, убавината на исчекувањето на девојчето се рефлектира во нејзините леќи. Подолу можете да видите фотографија од парот.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *