Браво! Хазал Каја и добри луѓе собраа пари потребни за лекување на бебе

Сите пофалби за гестот на актерката Хазал Каја.
Благодарение на Хазал Каја и на сите луѓе со добра волја кои учествуваа, беа собрани потребните пари за лекување на малиот Гокалп, кој боледува од ретка болест. Потсетуваме, актерката ги замоли своите обожаватели да плаќаат пари за лекувањето на ова дете наместо подароци за нејзиниот роденден.

Потребната сума (2,4 милиони УСД по инјекција) беше собрана еден месец однапред.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *