Арвен Берен, малото девојчето од “Кара севда”, лик што секој го сака

Серијалот “Кара севда” останува една од најомилените за гледачите. Особено пријатноста што го даваше малата девојче Дениз, кое ги топеше срцата на сите. Таа продолжува да биде лик кој секој сака. Со профил на инстаграм со повеќе од 800.000 следбеници, можеме да кажеме дека е еден од најпозната мала девојче. Арвен, исто така, ја стекна љубовта на кастинг актерите, или од нејзините колеги. Меѓу нив, најблиската врска одржуваше со Каан Ургенчиоглу, кој толкува ликот на Емир во серијата ” Кара севда “. Тие дури и поминуваат убави денови заедно и за ова не забораваат да споделуваат фотографии и видеа.Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *