Актерката Бурчу Озберк има нова лубов

Турските медиуми денеска објавија за новата романтична врска меѓу актерката Бурќу Озберк.
Тоа е врска помеѓу неа и Мурат Казанчиоглу. Двојката беше видена како се одмараат заедно во Бодрум. Како друга потврда за оваа врска, тие наведуваат фотографии од кучето на Мурат, кои Бурќу ги објавила на нејзините социјални мрежи. Како што велат, кучето е навистина препознатливо и нема шанси да се меша со некој друг.
Последната серија во која имавме можност да ја гледаме Бурчу беше Афили Аск, каде ја глумеше ликот на Ајше Јигитер.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *